Stories

Ai uitat ca poti mai mult?

Am participat astazi la un seminar, unde Melania Medeleanu a adus in discutie despre cum poti sa te autodepasesti. Sa te feresti de a spune nu pot.

Dar macar ai incercat?

Daca nu ai incercat, este clar ca nu aveai cum sa iti dai seama daca esti in stare sa reusesti. Iar daca ai incercat doar o data, si nu ti-a iesit, mai incerca o data, cel putin de trei ori. Observand ca nu esti potrivit pentru un lucru, atunci este cazul sa te resemnezi si sa te reorientezi.

Ideea este sa nu cedezi foarte repede, deoarece incercarile ajung sa te faca sa te cunosti cel mai bine. Astfel, sa devii un om mai bun, mai increzator si mai atent la detalii.

41e62569d2e7536f410602b4d6834d97

Este cunoscut ca oamenii care trec prin tot felul de experiente ale vietii neplacute, ajung sa poarte negresit o masca. Practic, acea masca devine prezenta in fiecare moment. Si este de inteles, avand parte de prea multe esecuri, inevitabil oamenii se transforma. Unii in bine, altii in rau.

Dar, ceea ce vreau sa subliniez este ca tu nu trebuie sa te compari cu restul. Tu trebuie sa stii un singur lucru, si anume ca ai unicitatea ta, pe care nu ti-o poate lua nimeni, iar datorita acestei calitati, poti ajunge oriunde, si poti face orice ti-ai propus.

Atata vreme cat ai doua maini si doua picioare, viata are multe planuri pentru tine. Si nu trebuie sa te amagesti daca nu s-au sincronizat anumite aspecte din viata ta pana in momentul de fata. Cu disciplina, autocontrol si perseverenta se vor rezolva si acele lucruri mult asteptate.

Asadar, incepi chiar de maine dimineata sa traiesti mai frumos. Apreciaza mai mult zilele care vor veni, iar diminetile sa fie pline de bucurie, cu multe planuri si cu o iubire neconditionata.

Love, Eveline

 

Leave a comment