Adv. &Stuff

Evadare din cotidian cu Christian Tour

Sunt sigura ca te-ai confruntat cu sentimentul dorului de vacanta de vara. Si eu am trecut exact prin acelasi lucru ca si tine. Deja simt un gol in stomac dupa terminarea zilelor la soare, cu aroma de briza, alaturi de imbratisarile iubitului meu si un vibe cu totul diferit de cel de acasa.

Dar pentru a aduce nuante de roz in viata de cuplu, am zis ca un city break Christian Tour este solutia perfecta. Dupa zilele aglomerate din Bucuresti meritam sa ne oferim timp pentru noi. Atat eu cat si iubitul meu suntem adeptii calatoriilor, implicit a city break-urilor, ne-am decis asupra unei noi destinatii de explorat pentru aceasta toamna.

Ce ramane de facut?

Fara doar si poate ne-am focusat pe oferte city break in destinatii precum Istanbul, Madrid, Barcelona, Paris sau Praga. Desigur ca ne-am decis dupa lupte seculare, ca destinatia ideala pentru a savura momente unice in doi sa fie Barcelona.

12898404_1062115297142932_870008198058123780_o.jpg

De ce am optat pentru un city break in Barcelona?

Barcelona este locul in care te indragostesti instant. Deja mi-am facut scenariul perfect pentru perioada in care vom ajunge acolo. Dimineti in doi cu vedere la catedrala Sagrada Familia. Vom opta pentru un apartament situat langa catedrala, care va fi la un etaj superior, astfel incat sa ne bucuram de cele mai spectaculoase view-uri.

La-sagrada-familia-Barcelona-Spain-dreamstime_xl_22708790.jpg

Vrem sa ne deconectam de tot ce inseamna acasa, sa ne bucuram de cultura spaniola, astfel incat sa ne dam voie sa exploram pe indelete fiecare colt al acestui minunat oras, inclusiv Satul Spaniol, care de abia asteptam sa ii aflam povestea.

12888548_1062115347142927_5884740983130200049_o.jpg

Se spune ca pentru un cuplu este recomandat sa opteze pentru calatorii, astfel  isi dau seama ca iubirea lor este mai mult decat momentele petrecute intre patru pereti, si in acest mod ajung sa se cunoasca mai bine decat isi imaginau.

Vreau ca prin astfel de escapade sa ne dam voie sa ne redescoperim, sa devenim cea mai buna versiunea a noastra, sa fim mai buni decat am fost in anii trecuti si sa retinem pe retina peisaje sublime care sa ne improspateze si zilele mai putin reusite din viata noastra.

Ca lucrurile sa functioneze bine, eu si prietenul meu ne-am pus pe cautat bilete de avion Christian Tour, astfel incat sa profitam de cele mai bune oferte. Este important in momentul in care alegi sa calatoresti, sa te gandesti la detalii precum achizitia unor bilete de avion la un pret rezonabil. Vrem sa avem totul bine pus la punct, incat la destinatie sa ne bucuram de tot ce are mai bun de oferit Barcelona.

Fie ca este vorba despre gastronomia spaniola, de o seara flamenco pe Rambla sau pur si simplu o cina pe plaja Barceloneta mi-am propus sa ne bucuram de fiecare clipa, deoarece viata merita traita cu intensitate.

Planurile sunt bine puse la punct, asteptarea este mare, vacanta se lasa mult asteptata, dar sunt sigura ca vom experimenta un city break iesit din zona clasica, care ne va aduce aminte ca o calatorie inseamna hrana pentru suflet, cat si pentru minte.

12888545_1062115247142937_7844691359990745601_o.jpg

Mi-am propus prin intermediul acestui city break sa invatam sa ne reinventam si sa nu uitam ca a iubi inseamna si a calatori.

Cu mult dor de vacanta,

Eveline

 

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

Mentionez ca 3 fotografii sunt din arhiva personala.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s