Fashion

Cum sa ai un look fabulos

Este cunoscut faptul ca fiecare dintre noi, femeile, vrem sa aratam bine, atat pentru a ne simti confortabil, pentru a avea incredere in fortele proprii, dar cat si pentru cei dragi.

Astazi o sa trec in revista un subiect de interes pentru femeile care vor sa aiba un look fabulos, sa straluceasca si sa se simta bine cu ele.

Iata ca solutia este 1 Dream Beauty Studio, un salon de renume, care iese in evidenta prin profesionalismul serviciilor, de la vopsit suvite, balayage, un salon de vopsit, care se axeaza pe crearea de look-uri fabuloase, avand menirea de a te scoate din anonimat.

salon-bucuresti-1dream-by-raluca-racovita-3
1 Dream Beauty Studio

Este foarte important, ca noi femeile, sa intelegem ca schimbarile ne ajuta in viata de zi cu zi, iar apelarea la serviciile de infrumusetare vin cu toate avantajele la pachet. De asemenea, un salon care se respecta, stie sa vina in intampinarea ta cu o echipa de stilisti bine pregatiti.

O voi mentiona pe Raluca Racovita, care este un nume cunoscut in domeniul de infrumusetare, un hairstylist si make-up artist, avand la activ peste 15 ani de experienta, iar in tot acest timp a reusit sa isi dezvolte portofolii de anvergura, datorita calitatii si profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul anilor.

vopsit-balayage-Raluca-Racovita-11vopsit-balayage-Raluca-Racovita-15

Tehnica de vopsit Balayage s-a extins din ce in ce mai mult, drept dovada, femeile s-au inspirat de la vedetele pe care le urmaresc. Totodata, aceasta tehnica este mai usor de intretinut, fata de vopsitul clasic.

Per ansamblu, Vopsitul Balayage  consta intr-un look natural, in degrade ce te face sa iti aduci aminte de suvitele deschise de la soare. Aceasta tehnica se poate aplica pe parul inchis sau deschis, iar de preferinta ar fi ca lungimile sa fie de par mediu sau lung, pentru un rezultat impecabil.

vopsit-balayage-Raluca-Racovita-14

vopsit-balayage-par-lung-2

Asadar, daca vrei si tu sa iesi din rutina, si te-ai gandit ca este vremea pentru a face o schimbare, poti apela cu incredere la tehnica de vopsit Balayage sau oricare alte servicii de infrumusetare care ti se potrivesc.

Cum poti ajunge la 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita?

Este foarte simplu. Noua locatie se afla pe strada Caramfil 40, unde vei avea ocazia sa intalnesti oameni profesionisti, dar si un mediu placut, atent la detalii, care te va face sa repeti experienta.

O zi frumoasa,

4 thoughts on “Cum sa ai un look fabulos

Leave a comment